Voor het ontbijt is reservatie verplicht.

Over ons

Goed begonnen is half gewonnen.

Start daarom je dag met een uitgebreid ontbijt. Geen tijd of geen inspiratie voor de belangrijkste maaltijd van de dag is geen excuus. Het Ontbijthuis – het enige restaurant in België waar je uitsluitend voor een lekker ontbijt terecht kunt – serveert overheerlijke gerechten om de dag goed te starten!

Het team van Het Ontbijthuis verwent je iedere ochtend met een uitgebreid ontbijtbuffet of heerlijke à la carte gerechten. Dit adresje ligt midden in een groene, bosrijke omgeving. Het is heerlijk wakker worden hier!

Ook zin om heerlijk wakker te worden?

ontdek ons ontbijtbuffet

15 jaar ervaring

Annie en Peter, de uitbaters, hebben al 15 jaar horeca-ervaring waardoor ze perfect weten wat nodig is om hun klanten te verwennen. En dat doen ze nu enkel en alleen nog met hun favoriete maaltijd van de dag: het ontbijt. Het idee van Het Ontbijthuis is ontstaan vanuit hun vroegere brasserie De Zandberg. Langzaam maar zeker wilden Annie en Peter zich alleen nog maar toespitsen op ontbijten. “Het is beter in één ding uit te blinken dan van alles een beetje te kunnen”, luidt hun motto.

Voor een uitgebreid ontbijt, gezellig met z'n tweetjes of knus in groep, moet je hier zijn. Het Ontbijthuis kan tot 100 personen ontvangen. En voor iedere gelegenheid gaan ze tot het uiterste. Iets te vieren met de familie? Op teambuilding met het bedrijf? Een babyborrel anders bekeken? Dit ontbijtrestaurant luistert naar jouw wensen. Informeer naar de mogelijkheden.

Sfeerbeelden